Home Uncategorized Кики Голубовиќ ја запозна новата женска со бившата жена: Да не беше...

Кики Голубовиќ ја запозна новата женска со бившата жена: Да не беше ваква ситуација ќе се дружев со неа, рече Спаљевиќ

По завршувањето на реалното шоу „Задруга 4“, двојката што преживеа и привлекува големо внимание во јавноста се Кристијан Голубовиќ и неговата девојка, пејачката Кристина Спалевиќ. Голубовиќ ја запозна својата љубовница со неговата ќерка Вера и поранешната сопруга Ивана, а целата средба беше многу шокантна и за него и за Кристина.

Соочувањето со неговата поранешна сопруга Ивана се случи спонтано при нивната посета на Краљево, кога тие отидоа да се видат со ќерката на Кристијан, Вера.

„Ми беше непријатно кога ја видов, избегав во секунда. На мое изненадување, жената се приближи кон мене и ми ја подаде раката. Таа рече дека не сум виновен за ништо и дека мене не ме обвинува.

Плачев потоа. Додека не видите некого, немате чувства за тие работи, но кога ќе видам каква личност е, навистина немам зборови. Жал ми е. На Кристијан исто така му беше непријатно, но тој сакаше да се соочиме со тоа“ – рече Кристина, додавајќи дека сака да изгради добра врска и убав однос со децата на Голубовиќ.

И покрај се’, сметам дека не е баш природно да се дружиме. Двете поминавме околу половина час заедно, затоа што Кристијан отиде да се потстриже, превртевме над илјада теми. Таа е позитивна и комуникативна и ако не бев со Кристијан, сигурно ќе можев да се дружам со неа, не само јас, туку и сите“ – раскажа Кристина.

Previous articleПандов качен на коњ одјава за Крушево (ФОТО)
Next articleБране Петрушевски за Димитар Апасиев: Естраден, турбо-фолк пo литичаp