Home News Колозова: Рамбо Амадеус е во право – дебатата меѓу двајца секогаш се...

Колозова: Рамбо Амадеус е во право – дебатата меѓу двајца секогаш се одвива на ниво на поглупиот

Димитар Апасиев вчера напиша: „Македонија со СРЕБРО на Олимписки! (…Козлова на апарати…)“

Се почувствува прозвана Катерина Колозова, па на својот профил на социјалните мрежи одговори:

„Пази интелект. Мене ме поплукаа дека сум славела само медали, ко некоја Ајн Ранд, он наопаку – ко да славам ја, а не други, последно место плус личен рекорд.

Обрати се у обратниот фронт, тие треба да се на апарати – ако имаш логика у тоа главата. Али што објаснувам, Рамбо Амадеус е во право – дебатата меѓу двајца секогаш се одвива на ниво на поглупиот.“

Previous articleЃорѓи Спасов со бесплатен совет за Никола Груевски
Next articleЗоран Заев тукушто објави нова коалиција за локалните