Home Live Извинување до Валбурга Батева Николоска

Извинување до Валбурга Батева Николоска

Инфо 7: Почитувана Валбурга, со објавата на текстот за вашата онлајн продавница, немавме намера да ве навредиме ниту вас, ниту делото на почитуваниот покоен музичар Момо Николовски, вашиот сопруг.

Напротив, сакавме да ве посочиме како светол пример-како треба секој од нас да се бори и да се снаоѓа во ова денешно време.

Ако ве навредивме, искрено ви се извинуваме. Ви посакуваме добро здравје и многу успех.

Истовремено, се оградуваме од некои недолични коментари кон госпоѓата Батева Николовска, со кои во никој случај не се согласуваме, а истите беа избришани.

Previous articleСаша Матиќ искрено раскажа кој му бил најголемиот бакшиш во животот- Ми тутна големи пари во џеб за само една песна
Next articleСнеже Велков се пошегува со сопругот: Јас тебе те зезнав, се омажив за тебе за лична карта